CERNUSCO RIANIMA

di AVIS Cernusco

CERNUSCO RIANIMON


05 Aprile 2020 - 17:20

Dhuruesit e gjakut të Avis Cernusco javët e fundit kanë lejuar, me dhurimet e tyre, që spitali Uboldo të mos mbaronte gjakun.

Tani Avisinët kanë vendosur të shkojnë një hap më tej: të ndihmojmë spitalin tonë që të përballojë urgjencën të Coronavirus-it.

Kemi kontaktuar spitalin dhe ata na thanë se cili është urgjenca dhe si mund t'i ndihmojmë.
Tani, menjëherë.

Dhurojmë bashkë dy shtretër të kujdesit intensiv plotësisht të pajisur në spitalin e qytetit.

Duhen 90,000 euro.

Le t’i mbledhim menjëherë.
Le t’i japim bashkë.Image title


Mund të dhuroni në platformë (këtë faqe) ose përmes llogarinë bankare të veçantë që kemi hapur për këtë fond.

Iban: IT06 C084 5332 8800 0000 0218 234
Mbajtësi i llogarisë: AVIS Cernusco
Shkakor: CernuscoRianima


Marrim përsipër, në bashkëpunim me spitalin, të raportojmë të gjitha fazat: mbledhjen, transferimin, blerjen, përgatitjen, hyrjen në përdorim të dy stacioneve të shtretërve të pajisur për rianimimit të Cernusco-s.


Faleminderit

Avis Cernusco

#CernuscoRianima€31.737

raccolti su un obiettivo di €30.000

83

finanziatori

Finanziato!

105% finanziato

Keep it all  

Campagna conclusa

Team

AVIS Cernusco ha ideato e gestisce questa campagna.Alberto, Carlo e Fabio e Paola sono dietro questo piccolo schermo.Perché davanti ci siete voi: grazie per la vostra generosità.


AVIS Cernusco
Creatore
Fabio Magni
Editor
Ricompense

di almeno €10 o più


#CernuscoRianima

Con la tua donazione hai conquistato il diritto a personalizzare il tuo profilo Facebook con il filtro CernuscoRianima.it. Complimenti! Lo trovi su https://www.aviscernusco.it/ecco-il-filtro-per-il-tuo-profilo-facebook e lo puoi trovare anche sulla pagina di Avis Cernusco: https://www.facebook.com/aviscernsco. Anche questo è un mezzo per proporre anche agli altri un gesto di generosità per la Rianimazione dell'Ospedale Uboldo.


Tempi di consegna:

Spedizione:
Online

© 2021 DeRev S.r.l. - Via dei Mille, 1 - 80121 Napoli (Italia)
Codice Fiscale / Partita IVA: 07255501210
Capitale Sociale: € 18.890,00 - REA: NA - 871554